Организация на движението във връзка с честването на 20 години от

...
Организация на движението във връзка с честването на 20 години от
Коментари Харесай

Ограничават движението в центъра на София заради честванията за членството ни в НАТО

Организация на придвижването във връзка  с честването на 20 години от участието на България в НАТО се постанова в четвъртък, оповестиха от пресцентъра на Столичната община.

От 12 часа  днес до привършване на събитието на 29 март се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства, надлежно на:
– на паркинга на пл. „ Кн. Александър I “.

От 08.00 часа  до привършване на събитието на 29 март на:
– на пл. „ Николай Гяуров “;
– на югоизточната дъга на пл. „ Св. Александър Невски “.

Изключение се позволява за колите на гостите поканени на събитието.

От 14.00 до 22.00 часа  на през днешния ден и от 7.00 н а 29 март до 02.00 часа на 30 март  се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по бул. „ Цар

Освободител “ сред ул. „ Г. С. Раковски “ и пл. „ Независимост “, единствено при нужда и по преценка на отдел „ Пътна полиция “ при Столична дирекция на вътрешните работи.

От 14.00 часа на 28 март  до привършване на събитието на 29.03.2024 година се позволява престоят и паркирането на пътни транспортни средства, пренасящи участниците в събитието от Национална гвардейска част пред Археологическия музей.

Столична дирекция на вътрешните работи обезпечава защита на мероприятието, постове за надзор и контролиране на придвижването на основни кръстовища за горепосочените време и места.

https://dariknews.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР